4 personer
 
4 friskkogte krabber
60 g skovsyre eller brøndkarse
1 spsk  reduceret balsamisk æbleeddike (2 dl eddike kogt ned til 1 spsk )
 
Krabber koges i havvand. Mariner kød fra kløerne med indmad fra hovedet!
 
Dildolie:
1 bdt  dild
1 ½ dl rapsolie
 
Blancher dilden i kogende saltet vand i 30 sekunder og kør til en fin sauce på blender med olien.
 
Tesauce: 
2 dl te
1 spsk  smør 
Citronsaft 
Salt
 
Varm teen med smør og lidt citronsaft og smag til med salt. 
Blend saucen skummende umiddelbart før servering.
 
Selleriknold: 
1 knoldselleri 
Æbleeddike 
Rapsolie 
Salt
 
Skær sellerien i ultratynde store skiver og mariner i 2 timer i olie. eddike og lidt salt. 
Pak det marinerede krabbe kød ind i selleriskiverne.
Pynt med skovsyre eller brøndkarse.