Logo

Oksekød med dyne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En rest kogt oksekød (suppekød)
Saften af ½ citron
2 tsk sukker
3 dl hønsebouillon eller suppe
Hvedemel
1 stor pastinak
4 mellemstore kartofler
Mælk og smør
Revet peberrod
 
Lav en sauce af bouillon, citronsaft og sukker - jævnet med meljævning.
Smag til med citron og sukker - begge dele skal kunne smages tydeligt - uden at overdøve.
Skær kødet i skiver og varm det i saucen.
Lad det køle af og trække smag.
Skræl pastinak og kartofler - skær dem i tern og kog i 20 minutter.
Mos blandingen under tilsætning af kogende mælk - tilsat en klat smør.
Hæld mosen i et ovnfast fad - sæt det i ovnen i ca. 15-20 min til overfladen tager farve og bliver let sprød.
Varm sauce og kød igennem - læg kødskiver på tallerkenen - dæk med mosen - sauce fordeles over og drysses med revet peberrod.
Tips: Ingredienserne går tilsammen op i en højere smagsoplevelse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte tigerrejer og ris med hvidløg og lime En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsemousse med marineret grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med ost og skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet med champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!