Logo

Oksekødboller abrikosglaserede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g hakket oksekød
2 æg
1 dl cornflakes
1 finthakket løg
2 tsk dijonsennep
½ dl barbecuesauce
1 dl abrikosmarmelade
salt og peber

Forvarm ovnen til 175ºC.

Bland kød, æg, corn flakes, løg, sennep, salt og peber i en skål.

Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande.

Brun det let i ovnen i 15 minutter.

Bland barbecuesauce og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sauce. Bag i endnu 10 minutter og server med salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spid med jomfruhummer og ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk CarpaccioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampe med skinke og rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!