Logo

Ostegratinerede kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk.frosne kammuslinger (300 g )
200 g champignoner i skiver
15 g melbolle
½ pk. mornaysauce (2 ½ dl
salt
peber
2 spsk reven parmesanost
2 spsk rasp

Champignoner svitses i dullen.
Muslinger vendes i og saucen tilsættes.
Opkog og smag til med salt og peber.
Fordel i ovnfaste skåle.
Bland ost og rasp og drys over.
I ovnen 5 min. ved 225º.
Server med brød og persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laksetimbale med rejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frølår i hvidvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Satays med peanutsauceSatay er navnet for grilled kød på pind. Her bruges en blanding af kød i for af kylling,...
• ProfiterolesSmå sprøde vandbakkelser fyldt med flødeskum eller is, og dryppet med chokoladesauce er et...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!