Logo

Ostegratinerede kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk.frosne kammuslinger (300 g )
200 g champignoner i skiver
15 g melbolle
1/2 pk. mornaysauce (2 1/2 dl
salt
peber
2 spsk reven parmesanost
2 spsk rasp

Champignoner svitses i dullen.
Muslinger vendes i og saucen tilsættes.
Opkog og smag til med salt og peber.
Fordel i ovnfaste skåle.
Bland ost og rasp og drys over.
I ovnen 5 min. ved 225º.
Server med brød og persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Råmarineret laks med dadler og fennikel i orangesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GazpachoDen kolde, andalusiske suppe kan laves rød med røde grøntsager og grøn med grønne...
• Skaldyrstærte uden bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os