Logo

Paupiettes gourmandes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver røget ørred (eller laks)
8 vagtelæg
4 salatblade
2 skalotteløg
purløg
olivenolie
citron
peber

Kog vagtelæggene hårde, pil dem og del dem i halve.
Læg et tyndt stykke salatblad på hver skive ørred og læg to halve æg ovenpå.
Rul hver skive ørred omkring salatbladet og æggene og bind rullen sammen vha. 1 strå purløg. Overstrø rullerne med fintsnittede skiver af skalotteløg.
Drys med friskkværnet peber, 1 dråbe olie og et par dråber citron.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåmuslingesuppe med kål og sennepHvis du vil prøve en spændende ret til dine gæster, så prøv denne ret med blåmuslingesuppe...
• Rejecocktail 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Champignonsuppe med blomkålSvampesuppe med blomkål en dejlig fyldig og velsmagende suppe, der både er nem og hurtig...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os