Logo

Paupiettes gourmandes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver røget ørred (eller laks)
8 vagtelæg
4 salatblade
2 skalotteløg
purløg
olivenolie
citron
peber

Kog vagtelæggene hårde, pil dem og del dem i halve.
Læg et tyndt stykke salatblad på hver skive ørred og læg to halve æg ovenpå.
Rul hver skive ørred omkring salatbladet og æggene og bind rullen sammen vha. 1 strå purløg. Overstrø rullerne med fintsnittede skiver af skalotteløg.
Drys med friskkværnet peber, 1 dråbe olie og et par dråber citron.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksecarpaccio som på Harrys barCarpaccio blev opfundet af kokken på Harrys bar i Venedig, da en gæst, en italiensk...
• Blæksprutter med tomatsauceHvis du vil prøve en lækker men simpel ret en hyggeligt fredag aften, så prøv denne...
• Påskefad fra AragonaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med spinat + Ferskengratin·med småkagerMeget nemt og meget lækkert. Næsten uden besvær får du pikante, saftige kyllingelår +...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!