Logo

Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 hele rød peber
4 fed hvidløg i tynde skiver
8 spsk olivenolie
8 kammuslinger
grøn pesto
parmesanost
ruccolasalat
salt og peber
 
Del peberfrugterne på langs og fjern kerner og stilke.
Fyld pebrene med olie, hvidløg, salt og peber og sæt dem i ovnen 40 min.
ved 180ºC.
Tag dem ud og læg de optøede kammuslinger i pebrene og kom pestoen
ovenpå.
Sæt dem i ovnen igen i 10 minutter.
Tag dem ud og drys med parmesan og server straks sammen med ruccosalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårstarteletter med rejerSprødt, cremet, salt og krydret er noget af det, der skal til for at skabe et dejligt...
• Salat med andelever, æble, bacon og croutons En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os