Logo

Pikant tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse tun i olie (cirka 200 g)
3 små syltede agurker
1 tsk peberrod
Salt, peber
4 tynde skiver franskbrød
Smør eller margarine
4 salatblade
Cirka 1 dl cremefraiche
2 spsk fintklippet dild
Pynt: Citronbåde
 
Hæld olien fra tunen.
Hak agurkerne og høvl peberroden.
Bland tun, agurker og peberrod i en skål.
Smag til med salt og peber.
Smør brødskiverne med smør og læg dem på 4 asietter.
Læg et salatbæad på hver og fordel tunsalaten herover.
Hæld cremefraiche over og drys med dild.
Pynt med citronbåde. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsbrød med gorgonzolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med peberrods/dild dressing og rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikassé af jomfruhummer med blomkål og mandelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!