Logo

Pizzaer mini med zucchini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pizzaer mini med zucchini 


Disse vegetariske pizzaer er perfekte at servere som tilbehør, til en drink eller et glas vin, inden gæsterne har sat sig til bords. Det bliver festligt.

• Magert fyld som zucchini og rejer holder kalorietallet nede.

Forberedelse 45 min. Tilberedning 10-15 min. 20 stk.

 

# Råvarer til Pizzaer mini med zucchini:

DEJ:

2½ dl kvark

2 tsk salt

5 spsk olie

2 æg

8 dl hvedemel

Fyld:

1 lille zucchini

1 løg

2 spsk smør

2 spsk cremefraiche

½ tsk salt

⅛ tsk hvid peber

1 nip reven muskat

1 spsk friskpresset citronsaft

100 g pillede rejer

80 g reven emmentaler

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland kvarken godt med salt, olie og æg.

Sigt melet over og ælt det til en smidig dej.

Lad dejen hvile tildækket i 30 min.

 

2 Riv halvdelen af zucchinien fint og skær resten i tynde skiver.

Hak løget fint.

 

3 Smelt fedtstoffet på en pande og steg løgene blanke.

Tilsæt reven zucchini og lad det stege med ca. 10 min.

Tag panden fra varmen og lad det køle lidt af

 

4 Rør cremefraichen i og smag til med salt, peber, reven muskat og citronsaft.

Varm ovnen til 225 °C.

 

5 Ælt dejen igennem på et melet bord, del den i 20 dele og form dem til boller.

Tryk dem ud i cirkler ca. 8 cm i diameter og læg dem på en plade med bagepapir.

 

6 Fordel zucchinimassen på og læg zucchiniskiver og rejer ovenpå.

Drys med osten.

Bag på nederste rille i 10-15 min.

 

Tips & råd


Pizzaer mini med zucchini 


Variation:: du kan lægge forskelligt fyld på pizzabundene.

Prøv med fx porre og røget fisk: rens 3 spæde porrer, skyl dem og skær dem i skrå strimler. Blancher dem knapt 1 min. i kogende saltet vand og lad dem dryppe af i en si.

Svits af porren ca. 3 min. i lidt fedtstof og bland med cremefraichen.

Krydr med salt, peber og muskat og fordel så blandingen på pizzaerne.

Læg resten af porren og 150 g røget fisk i tern ovenpå.

Drys med parmesanost.

Bag i ovnen som anvist i opskriften.

 

PR. STK.: Energi: Kcal 174 = kJ 730

Kulhydrat 19 g Protein 7 g Fedt 8 g (41 %) Fibre 1 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 91 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Zucchini og gulerodsrullerFarvestrålende, raffineret og børnevenligt. Disse ruller er gode som tilbehør eller som en...
• Zucchini og gulerodsrullerFarvestrålende, raffineret og børnevenligt. Disse ruller er gode som tilbehør eller som en...
• Zucchinisalat med fetaostEn krydret salat som måske smager bedst om sommeren, hvor zucchinien kan plukkes direkte...
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!