Logo

Porre med bacon og ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 store porrer
smør til formen
2 spsk smør
1 ½ spsk hvedemel
2 ½ dl porrevand samt fløde
muskat
50 g revet mild ost
persille
150 g bacon.

Porrerne renses omhyggeligt og det grønne – seje- anvendes ikke, men resten af porrerne flækkes 2 gange igennem.
1 l. vand og salt bringes i kog og heri koger porrerne 10 min. tages op og drypper godt af.
Hvert stykke omvikles med bacon, skiver ne kan evt. flækkes, og porrerne lægges i et ovnfast fad, der er smurt med smør.
I en gryde smeltes smørret, melet tilsættes og der spædes med porrevand og fløde til en jævn sauce der smages til med salt, peber, muskat og den revne ost.
Saucen hældes over porrerne, med klippet persille, og bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 200-225ºC i 15 min.
Dejlig ret med brød og nogle glas øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her