Logo

Rødkålsråkost med æble og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødkålsråkost med æble og appelsin

 

Server en lækker råkostsalat som forret eller tilbehør. Rester er gode som en sund eftermiddagssnack.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Trækketid: 30-60 min.

 

#

400 g rødkål

2 æbler

50 g tranebær-salatmiks

 

Dressing:

1 appelsin eller blodappelsin

1 spsk citronsaft eller vineddike

1 spsk honning eller sirup

1 tsk dijonsennep

salt og peber

*

 

Snit rødkålen papirtyndt på et mandolinjern eller med en skarp kniv.

Vask eller skræl æblerne, og riv eller skær dem i lidt grovere strimler.

Pisk appelsinsaft sammen med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.

 

Vend kål og æbler i dressingen, og lad salaten trække i 30-60 min.

Vend rundt et par gange undervejs.

Anret i en skål, og drys med tranebær-salatmiks.

 

TIPS: Salaten kan tilberedes dagen før og opbevares i køleskab.

 

Rødkålsråkost med æble og appelsin

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødkålssalat med blomkål og edamamebønnerSalaten indeholder udover blomkål også edamamebønner og avocado. En let og lækker salat,...
• RødkålssalatServer en lækker kål salat som tilbehør til vintermaden. Når du ælter kålen med salt et...
• Rødkålssalat med æbler og nødderDen rå kålsalat smager bedst, når den får lov at trække en dags tid i køleskabet. Lav blot...
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os