Logo

Røget hellefisk med østershatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g røget hellefisk i skiver
100 g østershatte
1 dl skummetmælk
3 tsk Maizena
1 skive ristet brød

Østershatte og mælken koges sammen og smages til med salt og peber. Jævnes med Maizenamelet. Tilsæt evt. lidt citronsaft. Anrettes med hellefisken og brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her