Logo

Røget hellefisk med artiskokbunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter hellefiskeguf

250 g Røget hellefisk
1 stk avocado
60 g cremefraiche 18 %
8 stk sorte oliven uden sten
½ bdt bundt dild
4 stk artiskokbunde
50 g flødeost –naturel
8 stk grønne asparges med hoved
1 stk citron
75 g iceberg
1 stk brøndkarse
1 stk tomat
radissio
hjerteblade
egeløv

Der tages 8o g fra til 4 roser af den røgede hellefisk.
Resten sammenkøres med cremefraiche flødeost og lidt over det halve af avocadoen ,blender er det bedste til dette.
Moussen kommes i 4 små skåle der stilles på køl et stykke tid.
Iceberg snittes i fine strimler og moussen anbringes derpå.
Fiskerosen, artiskokbunde og asparges oliven citron anbringes efter skøn .
Der pyntes af med brøndkarse egeløv hjerteblade tomat- og avocado både.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her