Logo

Røget hellefisk med rødbeder, rucola og parmesanost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget hellefisk i skiver
4 rødbeder
4 spsk olivenolie
200 g friskrevet parmesanost
1 bundt rucola salat
1 citron
Salt
Peber, friskkværnet

Vask rødbederne og kog dem møre i en gryde med let saltet vand, ca. 35 minutter, læg dem herefter i meget koldt vand og gnub skindet af dem.

Skær eller riv rødbederne i meget tynde skiver og fordel dem på 4 tallerkner, der er smurt med olivenolie, drys den revne parmesanost over, læg den skyllede rucola salat omkring rødbederne, drys med salt og peber, anret herefter den skivede røget hellefisk ovenpå.

Hertil serveres groft brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her