Logo

Røget hellefisk med urtebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 skiver røget hellefisk
2 gulerødder
2 porrer
½ selleri
4 dl hønsebouillon
100 g smør
salt
peber
2 spsk hakkede krydderurter (persille, purløg og dild)

Grøntsagerne skrælles, skylles og hakkes meget fint. Bouillonen koges ned med 75 g smør, til den er jævn. Grøntsagerne kommes i, og saucen piskes med resten af smørret. Smages til med salt og peber. Hellefiskskiverne anrettes på tallerkner eller fad. Saucen hældes over, og retten pyntes med hakkede krydderurter.

Serveres med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her