Logo

Røget laks med cayotesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg cayote eller squash
1 dl olivenolie
2 tsk koriander finthakket
2 spsk hvidvinseddike
Salt
Peber, friskkværnet
1 skrællet og udstenet avocado
100 g morzarella ost skåret i strimler
8 grønne grofthakkede oliven
300 g røget laks i strimler

Skræl cayoten eller squashen, skær den over på langs og fjern sten eller kerner. Skær frugtkødet i små terninger. Dampes herefter i letsaltet kogende vand, indtil de er møre. Afkøles. Olivenolie, koriander, eddike, salt og peber rystes godt sammen i et glas med skrueløg.

Avocadoen skrælles og frugtkødet rives ned i en serveringsskål. Overhældes straks med olivenoliedressingen. Cayoteterningerne blandes i sammen med den strimlede røget laks. Ost og oliven drysses over retten.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her