Logo

Røget laks med vagtelæg og citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pæne skiver røget laks
4 vagtelæg
rucolasalat
kørvel
Cironcreme
2 spsk cremefraiche 38 %
1 tsk revet citronskal
lidt citronsaft
salt
peber
lunet flûte

Kog vagtelæggene i 2-3 min. afkøl og pil og halvere dem

Læg lakseskiverne på tallerkner så de dækker mest muligt.

Rør cremefraiche med citronskal og smag den godt til med saft og peber salt.
Formes til et æg med en varm ske.

Fordel salaten over laksen som en rede og læg citroncreme ægget i midten sammen med de halve vagtelæg.

Serveres med lune flûte skiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her