Logo

Røget lam med honning-marineret tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter.
Røget lammerose med honning marineret tranebær, mandarin fileter og flødepeberrod. Brødpinde serveres dertil.

0,300 kg røget lammekølle
0,026 kg tranebær
0,050 kg Akacie-honning
2 stk mandariner

Flødepeberrod:
2 dl piskefløde 38%
½ citron
1 tsk flormelis
0,040 kg revet peberrod
Feldsalat og endivie salat

Honning marineret tranebær:
Akacien varmes i skål i vandbad og hældes derefter i en gryde og tranebærene tilsættes. Der gives et lille opkog.
Trække på køl 2 timer ved 5°.
Peberrodsalaten:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri.
Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser.
Anret på fad, pynt med endivie salat og feldsalat.
Server Brødpinde dertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her