Logo

Rørt tatar med det hele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g tatarkød
1-2 tsk god dijonsennep
1 tsk olivenolie
3 grofthakkede cornichoner
3 fintstrimlede soltørrede tomater
2 spsk kapers
1 spsk finthakket løg
salt og friskkværnet peber

Servering:
ristede grovtoast
75 g blandet salat

Rør og smag kødet til med alle de nævnte ingredienser og anret det på toast med spæd salat - vendt lidt og dryp så med olivenolien.
Er man bange for det rå, kan kødet steges på panden først.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio med rucola og parmesanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenkålsalatForret med bitre salater og mandariner, til 4-6 personer
• En lun skaldyrssalat fra MallarcaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejspizza med æbler og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!