Logo

Raw fish seviche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g fiskefilet (saltvandsfisk, dog ikke rødspætte)
1 stor moden tomat i tern
1 stort løg skåret i tynde skiver
1 hakket jalapenopeber
1 tsk korianderfrø
2,5 dl tomatjuice
1,5 dl limesaft, evt. citronsaft
6 spsk olivenolie
1/2 tsk oregano
1 tsk Creole Seasoning
0,5 dl tør hvidvin
2-3 tsk Tennesee Sunshine Hot Pepper Sauce
forårsløg til garnering

Fileterneskæres i stor e mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag.
Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.

Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser med krabbekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksemousse med dildsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os