Logo

Rejecoctail med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En anderledes frisk og meget lækker rejesalat. 
1 frillicesalat
1 bdt grønne asparges
2 avocado
300 g rejer
citronsaft fra ½ citron
 
Dildskum:
1-2 kviste dild
1 ½ dl cremefraiche 18%
fintrevet citronskal af ¼ citron
1 spsk citronsaft
salt og peber
 
Bræk salaten i mindre stykker. Snit aspargesene.
Skær avocadokødet i tern og dryp med citronsaft.
Sæt rejerne til afdrypning.
Fordel salat, asparges, avocado og rejer lagvis i høje glas.
Dildskum:
Blend dild, cremefraiche, citronskal og saft til det er grønt og skummende.
Smag til med salt og peber.
Blend en ekstra gang og kom saucen over rejerne.
Pynt med en dildkvist og server med flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friterede fjordrejer og nye kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med varmrøget laksNyd en lækker salat med varm røget fisk - du kan evt. erstatte laksen med friskrøget...
• Gratinerede portobellosvampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim iskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!