Logo

Rejecoctail med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En anderledes frisk og meget lækker rejesalat. 
1 frillicesalat
1 bdt grønne asparges
2 avocado
300 g rejer
citronsaft fra 1/2 citron
 
Dildskum:
1-2 kviste dild
1 1/2 dl cremefraiche 18%
fintrevet citronskal af 1/4 citron
1 spsk citronsaft
salt og peber
 
Bræk salaten i mindre stykker. Snit aspargesene.
Skær avocadokødet i tern og dryp med citronsaft.
Sæt rejerne til afdrypning.
Fordel salat, asparges, avocado og rejer lagvis i høje glas.
Dildskum:
Blend dild, cremefraiche, citronskal og saft til det er grønt og skummende.
Smag til med salt og peber.
Blend en ekstra gang og kom saucen over rejerne.
Pynt med en dildkvist og server med flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røget silde-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte avocadoerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-sorbetIs er en nem dessert. Prøv fx Mokkais med abrikoser, Jordbæris, Parfait-is og her...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os