Logo

Rejer bagte, med citron og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer smager utrolig dejligt. I denne forret er de kombineret med hvidløg, citron og olivenolie for at gøre retten frisk og lækker. Og retten er tilmed let at lave.

2 pers.

 

3 fed hvidløg
200 g store pillede rejer
½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: ½ dl frisk  persille

Forvarm ovnen til 230°C.

Skær hvidløget i tynde skiver.

Kom hvidløgsskiverne i et fladt ovnfast fad sammen med olien.

Giv dem 5 min. i ovnen.
Tilsæt rejer, citronsaft, salt og peber.

Bland det hele godt rundt i fadet og bag retten i yderligere 6-8 min.
Tag rejerne ud og pynt med hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravad laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spejlede vagtelæg med ovnristet parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havtaske, varmrøgetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med kirsebær og rosmarinDette superlækre brød er en god sommerfavorit, for det kan både nydes som en skøn kage, en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!