Logo

Rejer bagte, med citron og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer smager utrolig dejligt. I denne forret er de kombineret med hvidløg, citron og olivenolie for at gøre retten frisk og lækker. Og retten er tilmed let at lave.

2 pers.

 

3 fed hvidløg
200 g store pillede rejer
1/2 dl olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: 1/2 dl frisk  persille

Forvarm ovnen til 230°C.

Skær hvidløget i tynde skiver.

Kom hvidløgsskiverne i et fladt ovnfast fad sammen med olien.

Giv dem 5 min. i ovnen.
Tilsæt rejer, citronsaft, salt og peber.

Bland det hele godt rundt i fadet og bag retten i yderligere 6-8 min.
Tag rejerne ud og pynt med hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med salat og forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friskostterrin med parmaskinke, Kylling samt AppelsinsuppeUnder den papirtyndt skårne parmaskinke gemmer der sig en herlig friskost, krydret med...
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os