Logo

Rejer i saltskorpe med citron- og oreganodip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejer i saltskorpe med citron- og oreganodip

Trækul:      Direkte     

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 25 minutter. Stegetid: 6-8 minutter

 

Citron- og oreganodip:

1 1/2 dl ekstra jomfruolivenolie

1 citron, kun saften

1/2 dl kogende vand

2 fed hvidløg, knust

1 tsk tørret oregano

2 spsk hakket frisk persille

 

Rejer i saltskorpe:

500 g store, hele rå rejer

3 spsk olivenolie

65 g havsalt

 

A. Citron- og oreganodip: Pisk ekstra jomfruolivenolie, citronsaft og kogende vand sammen.

Rør hvidløg, oregano og persille i og lad saucen trække i 20 min.

 

B. Skær imens et snit ned langs ryggen af rejerne med en skarp kniv og fjern tarmstrengene, men lad være med at pille rejerne.

 

C. Kom rejerne i en stor skål og vend dem i olivenolien, så de får olie på alle sider.

Hæld salt ved og vend rejerne i det, så de bli­ver dækket overalt.

Sæt rejerne på træspid, 2 eller 3 på hvert, så er de nemmere at vende, mens de grilles.

 

D. Grill rejerne direkte over middel varme i 6-8 min., til de er gen­nemstegte. Vend dem en gang under stegningen.

Server rejerne varme med citron- og oreganodip til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksesnegle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelevermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret fisketatar med mangoFisken bliver blødere, når den får tid i en syrlig marinade - det bliver vildt lækkert -...
• Jordbærtærte som hos bagerenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!