Logo

Rejesalat med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rejesalat med asparges

 

Det gælder om at nyde den korte sæson for de friske, danske asparges før det er slut.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 2-3 min.

 

#

400 g pillede rejer

8 grønne asparges

2 stilke bladselleri

100 g friske champignoner

1 lille iceberg- eller frisesalat

 

Dressing:

4 spsk olie

1-2 spsk citronsaft

salt og peber

 

Tilbehør:

brød

evt. 1 citron

*

 

Knæk de træede ender af de grønne asparges.

Kog aspargesene i letsaltet vand i 2-3 min.

Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i mindre stykker.

 

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver.

Skyl og slyng salaten, og pluk eller riv den i strimler.

 

Anret salaten i et halvdybt fad.

Bland rejerne med asparges, bladselleri og champignoner, og anret på salaten.

 

Pisk dressingen sammen, og hæld den over salaten.

Server med brød og evt. citron både til at dryppe med.

 

Rejesalat med asparges



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges i butterdejAsparges er smagen af sommer. Her får du en lækker opskrift på asparges bagt på butterdej....
• Wok med aspargesAsparges er smagen af forår - Danske hvide asparges er i sæson i maj, og de smager...
• Asparges á la polonaiseNår det er sæson (maj-juni) for asparges er denne lækre ret et "must"
• Irsk whisky-trifliDesserten er for voksne: en cremet trifli med ladyfingers, kaffe og whisky
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!