Logo

Sæt foråret på bordet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g røget hellefisk
1 stort bundt basilikum ( gem lidt til pynt )
1 ½ dl cremefraiche
1 spsk mayonnaise
½ fed hvidløg.
Salt
Peber

Blend basilikum med cremefraiche, mayonnaise og hvidløg.
Smag basilikumcremen til med salt og peber.

Fordel den på tallerkenerne og anret hellefisken ovenpå.

Pynt med et par basilikumblade, og server eventuelt flûte eller
små ristede stykker franskbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her