
 
 
2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer 
1 dl hvidvin 
4 fed hvidløg 
havsalt og friskkværnet sort peber 
½ blomkål 
150 g sukkerærter 
1 rødløg 
2 gulerødder 
12 cherrytomater 
½ bk. rucola 
Dressing: 
1 spsk akaciehonning 
1 spsk sennep 
1 spsk olivenolie 
2 spsk æblecidereddike 
Havsalt 
friskkværnet sort peber 
Rejerne optøs og lægges i en marinade af hvidvin, finthakket hvidløg, salt og peber i minimum en halv time, inden de stegs på en pande 2 – 3 minutter på hver side i marinaden. 
Herefter pilles rejerne 
Blomkål skylles og skæres ud i buketter. 
Sukkerærterne skylles. 
Rødløget pilles og skæres i tynde både. 
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. 
Cherrytomaterne skylles og halveres, og rucolasalaten renses. 
Alle ingredienserne blandes sammen, og dressingen røres godt og 
hældes over. 
 
Serveres evt. med et stykke brød.