(4 personer)
 
Trøffelolie
Jordskokkesaft af 100 g jordskokker (kørt gennem en saftpresse)
Finthakket purløg
2 friske shiitake svampe i tynde skiver
Dressing til svampene: (2 spsk  citronsaft, 2 spsk  olie, salt og peber)
Sorte peberkorn
4 kammuslinger a 4 tynde skiver
4 spiseskeer fx kinesiske porcelæn
 
Shiitake svampe: Vend svampene med dressing og kværn sort peber over. Lad trække ½ time.
 
Servering: Læg 4 skiver kammusling i hver spiseske. 
Fordel shiitake salaten ovenpå, øs 2 tsk  jordskokkesaft over hver anretning og dryp 3-4 dråber trøffelolie på. 
Pynt med friskhakket purløg og server omgående.
 
Det er Scallop Sashimi på den underste/forreste ske.