Logo

Skagenskinke med rucola, pinjekerner og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 personer

12 skiver god spegeskinke (evt. skagenskinke)
3 bdt rucola
2 håndfulde pinjekerner
1 håndfulde gode oliven
25 g revet parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Skinken anrettes på et fad. Herpå lægges den rengjorte rucola, der er vendt i lidt olivenolie, salt og peber. Pinjekerner ristes i lidt olie på en pande og drysses henover sammen med revet parmesan og oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her