75 gram pillede rejer 
100 gram kogte krebsehaler (evt. jomfruhummerhaler) 
1 dåse muslinger (250 gram) 
Stuvning: 
25 gram smør 
20 gram hvedemel (ca. 2 spsk ) 
1 dl  tør hvidvin 
½ dl  muslingelage 
1 ½ dl  fløde 
Skær krebsehalerne en gang igennem på langs. 
Hæld lagen fra muslingerne - og gem den. 
Befri evt. muslingerne for strengen og den lille "sorte" kugle.
Stuvning: 
Smelt smørret i en tykbundet gryde. 
Rør det sammen med melet. 
Spæd langsomt og under omrøring med vin, muslingelage og fløde. 
Rør stuvningen glat og ensartet og lad den koge svagt i 6-7 minutter. 
Kom skaldyrene i stuvningen. 
Lad dem varme godt igennem uden at koge. 
Smag til med salt og peber.
Tips:
Skaldyrsstuvningen kan serveres alene med ristet brød eller butterdejssnitter, eller den kan bruges som fyld i fx. Usødede pandekager.
Krabbekød og/eller hummerkød kan både erstatte og supplere de her anvendte skaldyr. Ligesom smørdampede champignon er god fyld. Stuvningen kan krydres med 1 knivspids safran, før den koger igennem.