Logo

Skaldyrstærte uden bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300g skaldyr
3 løg
8 kartofler
2 fed hvidløg
1 tsk oregano
3 æg
3 dl mælk
150 g revet ost
4 snittede forårsløg
citronsaft
 
Kartoflerne skæres i tynde skiver.
Steg løg og hvidløg klare i smør på en stor pande og læg kartoffelskiverne på, så de dækker hele panden.
Krydr med salt peber og citronsaft og lad det småstege i 10 min. ved svag varme.
Pisk æg og mælk med revet ost, krydr med oregano og hæld over kartoffelmassen.
Rejerne, muslingerne fordeles og æggemassen står til den er stivnet.
Skær forårsløgene i tynde skiver og server dem med citronbåde og spirer til madtærten. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rådyr leverpostej med friske trøflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gambas con ajoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skaldyrstærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!