Logo

Snegleragoût med jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
300 g snegle
20 jomfruhummerhaler
1 skalotteløg
50 g gulerod
50 g pastinak
50 g knaldselleri
3 fed hvidløg
persille
1 dl hønsebouillon
smør
salt, peber og hvidløgsolie
 
Hak sneglene groft og rist dem hårdt på en pande med hakket skalotteløg, hvidløg, gulerod, pastinak og knold­selleri.
Tilsæt kraftig hønsebouillon, smør og vend kort før servering masser af hakket persille i.
Læg jomfruhummerhalerne på en smurt plade og krydr med salt og peber, hvidløgsolie og hakket persille.
Bag halerne ved 200º kort før servering.
Anret snegleragoût'en midt på tallerkenerne og fordel jomfruhummer-halerne omkring.
Læg lidt af væden fra ragoût'en forsigtig rundt på tallerkenen med en ske.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede scampiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde skaller med krebsestuvningKrebsehaler er luksus, og de er meget velegnede til stuvning, da de er faste i...
• Hummerhaler med krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os