
Dressing: 
4 dl ylette 
4 spsk tomatketchup 
½ tsk sød chilisauce 
½ tsk sukker 
¾ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 dl klippet frisk karse 
Stegte kyllingelår: 
8 optøede, frosne kyllingeunderlår 
1 æg 
1½ spsk sesamfrø 
2 spsk rasp (eller knuste cornflakes)
3 spsk revet ost, fx mellemlagret 24% (45+) 
½ tsk paprika 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
Pastasalat: 
3 liter vand 
2 spsk groft salt 
300 g tørret pasta, fx penne 
Pynt: agurk og cherrytomater 
Tilbehør: 240 g groft brød 
 
Dressing: Rør ylette sammen med ketchup, chilisauce, sukker, salt og peber. Vend karsen i, stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
 
Kyllingelår: Skyl og tør kyllingelårene godt. 
Pisk ægget sammen med en gaffel. 
Bland sesamfrø med de øvrige ingredienser. 
Vend først lårene i æg og dernæst i frø-rasp-osteblandingen. 
Læg lårene i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) og steg dem midt i ovnen, ca. 50 min. ved 200°C, til de er gennemstegte.
 
Pastasalat: Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. 
Kom pastaen i under omrøring og kog den i ca. 10 min. 
Hæld pastaen i en sigte, skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af. 
Vend den lune pasta i ylettedressingen. 
Anret i en skål og server straks.
 
Energiindhold pr. portion: 3157 kJ
Energifordeling: Protein: 22%, Kulhydrat: 56%, Fedt: 22% 
Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 60 min 
 

Grøn salsa - Forret eller snack
1 mild frisk grøn chilipeber 
1 løg i mindre stykker (ca. 100 g) 
2 små fed hvidløg i mindre stykker 
2 små grønne peberfrugter i mindre stykker (ca. 175 g) 
1 lille squash i mindre stykker (ca. 200 g) 
0,5 dl hvidvinseddike 
2 spsk sukker 
1 tsk groft salt 
2 dl cremefraiche 18% 
200 g tortillachips med salt 
 
Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Skær chilipeberen i mindre stykker (1 spsk). 
Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender - det er i orden, at salsaen indeholder enkelte større stykker. 
Stil den grønne salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time. 
Hæld den i en sigte og si ca. 2 dl væde fra. Smag salsaen til.
Kom iskold cremefraiche i en skål og den grønne salsa i en anden. 
Spis tortillachips til - evt. lune.
 
Energiindhold pr. portion: 1730 kJ
Energifordeling: Protein: 7%, Kulhydrat: 47%, Fedt: 46% 
Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 45 min.