Logo

Store Kina rejer med tomat , ingefær og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

2 fintsnittede skalotteløg
1 fintsnittet rød peberfrugt
2 tsk fintsnittet frisk ingefær
1 fintsnittet chili
4 modne tomater
1 pk. optøet Kina rejer
frisk basilikum

Tilberedning:
Pil evt. skallen af rejerne så der kun sidder lidt tilbage omkring halen. Giv rejerne et lille snit på langs og fjern evt. den lille sorte tarm. Varm olie på en pande og rist rejerne 2 - 3 minutter. Tag dem fra. Varm lidt mere olie på panden og tilsæt resten af ingredienserne. Rist det godt sammen og kom en 1/2 kop vand ved. Lad det simre 10 minutter. Kom rejerne og friskplukket basilikum ved og server retten rygende varm som her med kogte jasmin ris til.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget hellefisk med tagliolini og sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødesild med pærerFlødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret
• Røget struds med fetaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os