Logo

Struds, røget og marineret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Rød Balsamico
Frisk Ingefær
Olivenolie
Røget struds – ca 3 skiver til hver
Revet gulerod
Revet porre
Græskarkerner

Balsamico blandes med revet ingefær og olivenolie, det papirstynde kød lægges i og vendes 5 – 6 gange i de 2 timer det skal trække.
Det groftrevne gulerod og porre vendes og steges kort i olivenolien – tilsæt evt lidt græskarkerner.
Læg grønsagerne midt på en tallerken og kødet skråt opover. Serveres som forret med lidt brød til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her