Logo

Tarteletter med frølår i safranbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6 tarteletter
300 g frølår
2 dl muslingebouillon (fiske- eller hummerbouillon kan også bruges)
1 knsp safran
2 laurbærblade
1/2 rødløg
2 tomater
50 g spinat
1 tsk hvidvinseddike
Maizena

Kog frølår i muslingebouillon med safran og laurbærblade i ca. 6-7
minutter, under låg (læg bagepapir mellem låg og gryde).
Skær løg i strimler, og sauter dem møre i lidt olie.
Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge ind, hæld lagen fra frølårene over løgene.
Jævn med Maizena, rørt ud i koldt vand.
Spinat skæres i strimler, og tomaterne befries for kerner og skind, skær tomater i strimler.
Vend spinat og tomat i den færdige sauce.
Frølår plukkes og vendes i.
Smag til med salt og peber.
Pynt med tomatstrimler.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med jomfruhummerhaler i urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karryrejer på salatbund / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun carpaccio på rørt krabbe med gurkemejeolie ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os