6 tarteletter.
200 g  kammuslinger
1 rød peberfrugt
6 tsk  pesto
 ½ dl  fløde
olie
 
Pesto: 
¼ bdt  basilikum
1 fed hvidløg
50 g  pinjekerner
25 g  parmasan ost
1 dl  olivenolie
Pesto:
Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie under blendingen, smag til med salt og peber.
Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag 
varme. 
Når peberfrugten er mør tilsættes fløde, lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen. 
Cremen fyldes i tarteletterne. 
Kammuslingerne steges hårdt i ca. 3-4 min. og lægges oven på cremen, der naperes (overtrækkes uden at dække helt) med pesto.
Gratineres i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 2 min. 
Servers straks.