Logo

Tarteletter med rejer og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges i dåse
Frosne rejer
Salt og friskkværnet peber
Evt. lidt dild til pynt

Væden af aspargesene varmes op og jævnes med hvedemel.
Rejer og asparges tilsættes og stuvningen krydres med salt og peber.
Stuvningen fyldes i de opvarmede tarteletter og øverst pyntes med et par rejer og lidt dild.
Serveres evt. med lunede kuvertflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her