Logo

Tarteletter med vinter kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter.

150 g kammuslinger
100 g østershatte
100 g knoldgaltetand (Japanske artiskokker)
150 g frisk spinat
1 ½ dl fløde
1 tsk trøffelolie

Knoldgaltetand renses og nippes.
Knoldgaltetand og østershatte ristes hårdt på panden i lidt olie.
Fløde tilsætte og koges ned til en cremet konsistens, hvorefter trøffelolien tilsættes.
Den friske spinat vendes i.
Kammuslingerne halveres og steges hårdt på pande, til de får farve, og vendes op i cremen.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her