Logo

Timbaler af pighvar og grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram grønne asparges
150 gram pighvarfilet
1 æg
1 æggeblomme
1 dl sødmælk
1 ½ dl piskefløde
Kørvel
Salt og peber
 
Sauce af:
2 dl hvidvin
2 spsk piskefløde
40 gram smør
fileterne af 2-3 rosa grape
Saften af 1 rosa grape
 
Skær den nederste del af aspargesene fra.
Kog dem ca. 4 minutter i letsaltet vand.
Tag dem op og kom dem direkte i koldt vand et par minutter.
Skær 12 aspargeshoveder fra til garniture.
Skær pighvarfileten i mindre stykker og blend den med salt, æg og
æggeblomme.
Blend asparges, kørvel, mælk og piskefløde hurtigt i nævnte rækkefølge. Smag moussen til med salt og peber.
Kom den i en stor eller flere mindre portionsforme.
Bag i vandbad (ved 160ºC), dækket med folie, ca. 30 minutter for den
store form. ca. 15 minutter, hvis man vælger små portionsforme.
Moussen skal være fast.
Sauce: Kog hvidvin og citrussaften lidt ind.
Kom fløden i gryden og kog igennem.

Tag den fra varmen og pisk koldt smør i.
Vend tvedelte aspargeshoveder og grapefileter i saucen.
Anret sammen med aspargestimbalerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her