Logo

Torskerogn med agurksalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

4 små torskebukser
2 stk laurbærblade
5 sorte peberkorn
1 agurk
3 spsk sukker
3 spsk eddike
1 tsk laurbær
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog lidt vand tilsat laurbærblade og peberkorn. Kom torskebukserne ved og lad det simre 10 minutter. Tag bukserne op og steg dem gyldne på en pande tilsat lidt olivenolie. Halver agurken og med en lille ske fjernes kernerne. Snit agurken og salt med løs hånd. Læg agurkskiverne på en sigte med et let pres i 20 minutter. Kog sukker og eddike med laurbær og lad det afkøle. Vend med agurkeskiverne og server til de gode torskebukser.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crèpes Romaine En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget hellefisk med spinat og ingefær krydret Beurre BlancEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FjordrejerFjordrejer er luksus, men til gengæld kan du nøjes med lidt. Er du selv lidt fiks på...
• ChokoflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os