Logo

Toscana forret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 skiver Cascaval ca. 4mm
6 skiver Tyroler Speck
2 spsk Rosmarin
1 spsk Balsamico eddike

De 6 skiver Cascaval lægges på bagepapir og ovnen forvarmes til 190ºc. Cascaval osten pensles med Balsamico eddike og rosmarinen mortes og drys ses oven på. Herefter lægges Tyroler Speck i en "e" formation.
Retten sættes i ovnen i ca. 1 min. og afkøles på stenplade eller køkkenbord i ca. 2 min. Serveringen foretages straks på tallerkenen med lidt frisk salat. Server en hvid Bourgogne til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med stegte søde chili 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Østers BretagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammenyrer med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-foolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!