Logo

Tunge i gelé med peberrodsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 letsaltede svinetunger
1 løg
Lidt selleritop eller en suppevisk
ca. 20-25 stk fyldte oliven
1 bdt persille
7-8 dl hønsebouillon
10 blade husblas
 
Peberrodsdressing:
½ l cremefraiche
salt, sukker, hvid peber
3-4 spsk reven peberrod
1 spsk kinesisk soya
 
Kog tungerne i vand med udskivet løg og selleritop, ca. 1 time.
Flå skindet af tungerne og lad dem afkøle i suppen.
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min.
Giv bouillonen et opkog, og smelt den udblødte opvredne husblas heri.
Hæld lidt af bouillonen i en skyllet randform og lad det stivne, før
skivede oliven lægges i og lidt mere bouillon hældes på.
Skær tungen i små terninger og kom dem i randen sammen med hakket
persille.
Hæld bouillonen over og sæt randen i køleskabet til den er stiv, ca. 5
timer.
cremefraiche røres med salt og friskreven peberrod efter smag.
Tilsæt lidt hvid peber, et stænk kinesisk soya og et nip sukker.
 
Tips: Retten kan tilberedes dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her