Logo

Tunmousse 14

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4-6 personer:

 
saften af ½ citron 
1 lille hakket løg
¼ l. cremefraiche
4 blade husblas
1 ds rød kaviar
1 ½ dl piskefløde
2 ds tun i vand
 
Læg husblas i blød i koldt vand.
Mos tunen med en gaffel i en skål.
Tilsæt cremefraiche, piskefløde, citronsaft og rød kaviar.
Vrid husblas for vand og tilsæt ca 1 spsk citronsaft og varm den i mikroovnen i ca 20 sek. ved 800 W eller varmes i kasserolle.
Pisk det glat og tilsæt det tunmoussen under omrøring (skal ske forholdsvis hurtigt). Hæld hele tunmoussen i en form eller lign. og sættes på køl natten over.
Tips: Kan portionanrettes og pyntes med brøndkarse, evt. lidt rejser og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her