Logo

Tunmousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

2 ds tun i vand
3 dl syrnet fløde 9 %
4 blade husblas
1 spsk kapers
1 bundt persille
2 tsk dijonsennep
salt og hvid peber

Lad tunen dryppe af og blend den derefter med sennep, syrnet fløde, krydderier og persille. Udblød husblasen i rigeligt koldt vand. Vrid vandet af og smelt den i 2 spsk bouillon. Bland den med de øvrige ingredienser. Hæld blandingen i en form og stil den i køleskabet i 4-6 timer.
Pynt med citronskiver, tomat, agurk og persille og server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her