Logo

Urtesild i egen gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 ferske sildefilter
2 persillerødder delt i kvarte og dernæst i tynde skiver
1 gulerod delt i kvarte og dernæst i tynde skiver
2 porrer eller løg i tynde skiver
10 svesker uden sten delt i halve
2 letknuste laurbærblade
2 kviste timian
3 nelliker
10 letknuste sorte peberkorn
2 ½ dl hvidvin eller tør vermouth
2 ½ dl vineddike

Drys sildefileterne med 3 spsk salt og lad dem trække i køleskabet i 6 timer.
Tænd ovnen på 180°. Lad sildene dryppe godt af.
Bland grønsager, svesker og krydderier i en skål med 2 tsk salt.
Læg et lag af blandingen i et ovnfast fad.
Læg grønsagsblanding på kødsiden af sildefileterne og fold dem fra hoved mod hale.
Læg dem taglagt i det ovnfaste fad.
Hæld vin og eddike ved og dæk fadet med folie.
Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. eller til grønsagerne er møre.
Lad sildene køle helt af inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her