
Der er sommerdage,
hvor man hverken har lyst til at tilberede eller spise varm mad. Prøv da disse
to skønne retter, der kan laves helt uden komfur. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. 
 
#
1 fennikel 
¼ vandmelon
½ rødløg 
50-75 g spinatblade
eller salatblade 
50 g fetaost 
8-10 sorte oliven 
2-3 stilke frisk
mynte 
1 stilk frisk
basilikum 
 
Dressing: 
1 økologisk lime 
1 spsk olie 
1 tsk honning 
salt og peber 
*
 
Lav først
dressingen: Vask limefrugten, riv skallen fint, og pres saften. 
Rør skal og 2 spsk
saft sammen med olie, og smag til med honning, salt og peber. 
 
Rens
fennikelknolden, og skær den i papirtynde skiver. 
Læg dem i iskoldt
vand i 15 min. så de bliver sprøde. 
 
Skær skrællen af
vandmelonen, fjern kernerne, og skær frugtkødet i terninger eller skiver. 
Pil rødløget og skær
det i papirtynde skiver. 
 
Skyl og slyng spinat-
eller salatblade, og anret dem på et fad eller 2 tallerkener. 
Anret afdryppet
fennikel, vandmelon, rødløg og brud af feta på salaten. 
Dryp dressingen over
salaten, og drys med oliven og krydderurteblade. 
 
TIPS: Du kan
erstatte fennikel med tynde skiver agurk eller avocado - de skal ikke lægges i
isvand.