Logo

Asparges-cremesuppe med estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

2 ds hele hvide asparges
8 dl hønsebouillon
4 dl piskefløde
1 bdt estragon
salt og peber

Kom begge dåser asparges i en rummelig gryde. Gem nogle aspargeshoveder og lidt af aspargesvandet til senere. Tilsæt bouillon og lad det simre . Tilsæt fløde og kog det igennem. Blend suppen med plukket estragon. Sigt suppen og kog den igen. Smag evt. til med aspargesvand, salt og peber. Tilsæt aspargeshoveder. Server i fire lune tallerkener og pynt med estragon.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold agurkesuppe til picnicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aspargessuppe - FarvelsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kurt Kjærs fiskefondEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelbagte blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!