Logo

Avocado suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 avocado
½ l. piskefløde
1 citron
bouillon
vand
persille
salt
peber

Avocadoerne moses godt, og blandes med piskefløden.
Opvarmes forsigtigt og der blandes forsigtigt bouillon i (evt. fra hovedretten okse eller kylling), efter behov.
Suppen skal have en let cremet konsistens.
Der kan eventuelt iblandes vand, hvis konsistensen er for tyk.
Der smages til med saften fra 1 citron, salt/-peber.
Det er vigtigt at smagen ikke er for cremet, da suppen så kan blive kvalm.
Der pyntes med en dusk persille, og serveres med flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her