Logo

Bygsuppe - Zuppa d'orzo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En traditionel suppe fra Norditalien, der varmer godt i de kolde vinteraftener ved foran brændeovnen.

200 g poleret byg
100 g magert røget bacon
1 stort løg
3 stilke bladselleri
2 gulerødder
1 porre
1 kartoffel
1 fed hvidløg
persille
salt og peber

Rens alle grønsagerne og skær dem i ens små terninger. Skær baconen i terninger. Kom grønsager, bygkorn og bacon i en suppegryde med ca. halvanden liter vand og bring det hele til kogepunktet. Skum suppen og lad den koge færdig ved jævn varme i ca. 30 minutter. Krydr med salt og peber. Server suppen varm med hakket persille.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her