Logo

Champignonsuppe med sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med sherry


En lækker, cremet og varmende champignonsuppe som serveres med flutes eller kuvertbrød.


#

500 g champignon
20 g smør/margarine
2 finthakkede skalotteløg
2 spsk hvedemel
1,25 l suppe (kogende vand + grønsagsbouillon terning) 
salt og hvid peber

½-1 dl piskefløde
1-2 spsk citronsaft
1-2 spsk tør sherry
Tilbehør: evt. flûtes eller kuvertbrød
*

Rens champignon og skær dem i tynde skiver.
Hak løgene meget fint.
Damp løgene i fedtstoffet, til de er klare, men ikke brune.
Drys hvedemel over og rør, til alt melet er opsuget.
Tilsæt kogende suppe lidt efter lidt ved konstant omrøring.
Smag til med salt og hvid peber.
Tilsæt champignonskiverne og rør fløden i suppen.
Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.
Smag til med citronsaft og evt. sherry.

Serveres med flûtes eller kuvertbrød.


Energi: 15% protein, 62% fedt, 23% kulhydrat


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her