Logo

Cook-a-leeike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1200 g kylling, 1 stk
2 store porrer, hakkede
1 1/2 l vand
1 laurbærblad
1 tsk frisk timian
1 lille bdt persille
2 tsk salt
1 tsk stødt sort peber
12 udstenede svesker

Kyllingen skylles grundigt, både indvendigt og udvendigt. Afdryppes og tørres godt med lidt køkkenrulle. Del kyllingen på langs, og fjern overflødigt fedt og eventuelle rester af indmaden.

Kom kylling, porrer, vand, krydderier og salt i en stor tykbundet gryde. Bring det langsomt i kog, når det koger dæmpes varmen og suppen simrer uden låg i ca. 1 1/2 time. Herefter skummes suppen og man fjerner laurbærblad og persille.

Tag forsigtige de halve kyllinger op, og lad dem afkøle lidt. Fjern kødet fra skroget og skær det i strimler. Skind og ben kasseres.

Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt peber og svesker – og rød til det er gennemvarmt.

Tips: Rosiner kan anvendes i stedet for svesker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jambalaya kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatsuppe med gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karrysuppe med rejer og kokosSuppen er inspireret af Hongkong, hvor suppen serveres som hovedret med en stor skefuld...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os